JOKAISELLA IHMISELLÄ PITÄÄ OLLA IHMISARVO!

JOKAISELLA IHMISELLÄ PITÄÄ OLLA IHMISARVO!

Se aina vaan nostaa niskavillat pystyyn, kun joku päättäjä on kertonut olevansa heikon ihmisen puolella, mutta ei kuitenkaan kestä heikkoutta kun sitä näkee ja ei siihen puutu vaan katsoo läpisormien valtakoneistoa johon ovat itse päässeet sisälle, joka toimii kamaluuksia kylväen ja ihmisoikeuksia polkien, teatteriin nimeltä eduskunta ovat nyt valintakokeet alkaneet, muistakaa hyvät kanssakulkijat, kuinka meille luvattiin 4-vuotta sitten mm: toimiva vanhuspalvelulaki ulkoiluineen ja ihmisarvoisen vanhuuden kera, mutta saimme pelkkiä suosituksia vilisevän ”vanhuspalvelulaiksi” kutsutun vanhuksia pilkkaavan ”asetuksen”, oikea laki pitää sisällään myös sanktiot ja selvät oikeudet, muistetaan tämä siellä äänestyskopeissa keväällä. (KUVA ALLEKIRJOITTANUT)

-Jorma Talikka-

3 kommenttia artikkeliin “JOKAISELLA IHMISELLÄ PITÄÄ OLLA IHMISARVO!”
 1. avatar Jorma Talikka sanoo:

  Jep,19.4 asti taas härskisti ollaan ymmärtävinään vanhuksia ja muita heikkoja 20.4 kaikki lupaukset sitten unohtuvat,sormeni osoitan tässä päättäjiin, maahanmuuttajia en näe uhkana vaan mahdollisuutena, enkä halua asetella heitä vastakkain esim:surkeasti kohdeltujen vanhustemme kanssa, johon syy-päitä ovat ihan meidän omat päättäjämme.

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Näinhän se menee se vaalivalehtelu. Valtaan pyritään milloin millaisillakin kirjotteluilla, joista ei aina edes iteskään olla perillä. Luvataan rauhaa ja työtä, ollaan niin pienen ihmisen asialla, jopa niin pienen ettei sitä sitten kaartiin päästyä edes nähdäkään. Sitten kun on päästy valtaan se pieni ihminen unohtuu ja vedotaan tehtyjen virheiden jälkeen, että tässähän ollaan toteutettu kansantahtoa ja yhteiseksi hyväksi jne..

 3. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Tervehdys, Jorma! Tuota Sinun muistutustasi ei koskaan voida toistaa liian monta kertaa. Kuten jo kauan sitten on ollut tiedossa, saattaa poliittinen muisti olla kovinkin lyhyt. Ehkäpä muistutuksesi auttaa monia piristämään ja pidentämään muistiaan!
  Olen monta kertaa ajatellut, että miksi me (seniorit) emme perusta omaa puoluetta. Voisihan se toimia hyvänä puhallus-lamppuna muiden puolueiden takalistoon. Onhan meitä sentään aika monta…
  Itse asun Ruotsissa, ja olen ohittanut eläke-ikärajan jo kauan sitten. Luojan kiitos, ei minulla vielä ole ollut tarvetta turvautua niin sanottuihin vanhus-palveluihin. Mutta, sama ”sorto” tuntuu täälläkin vallitsevan. Niinkin yksinkertainen seikka, kuin pieni eläkkeen korotus voisi jo olla paikallaan, monen vuoden odotuksen jälkeen.
  Monet puolueet siitä ovat aikojen kuluessa puhuneet. Viimeksi täkäläiset demarit, ennen edellisiä valtiopäivä-vaaleja. Nyt sen jälkeen on ilmaantunut jo niin monta uutta rahan-reikää, että sinne niiden alle ovat lupaukset hautautuneet.
  Ainoa asia täällä Ruotsissa, jossa ei kruunuja lasketa, eikä kustannuksista kiistellä, on mamujen vastaanotto ja ”sopeuttaminen”.
  Tervetuloa jatkamaan kirjoittamista, ja jakamaan ajatuksiasi!
  Tapani Silvo

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php