KUN KÄDET JA JALAT OVAT LAKANNEET TUOTTAMASTA!?!

12295436_10153716384394754_7094115889340408315_n (1) Tämä käsi (kuvassa) on se toinen niistä jotka ovat tehneet meille monien muiden käsiparien lailla hyvinvointiyhteiskuntaa, ruokaa, tiskanneet, pesseet pyykkiä, pyyhkineet takalistoni, mitanneet kuumetta otsaltani, tehneet vuorossa raskasta työtä pesulassa, laitoskeittiöissä yleistöitä, heittäneet heinää seipäille, siivonneet jne.., eikä ollut puhettakaan työterveyslääkäreistä, raskas työ on tehnyt nivelrikon ja käsiä kuten myös jalkoja sekä muutakin kehoa (katso kuvat) kohdeltu muutenkin kaltoin, ihan lääkärienkin siunauksella, olisi luullut että tahallinen jalkojen ja kävelykyvyn alas-ajo olisi riittänyt, mutta eipä vain näille julman kokeen tekijöille tuntunut riittävän. Kaiken järjen mukaan häntä kodeltaisiin, hänen nyt eläkkeellä ollessaan hyvin ja kunnioittaen, niinhän sitä odottaisi ja luulisi,hän maksaa yhteiskunnalle kaikki tulonsa juuri siitä, että näin olisi mutta ikävä kyllä totuus on aivan toinen! Minun tehtäväni poikana on taistella loppuun asti, että oikeudenmukaisuus toteutuisi ja niin teenkin, vaikka tiedän että emme voita, mutta aion olla helvetin hyvä kakkonen, maassa jossa vain voittaminen ja voitot ovat jotain. Kiitos Äiti taistellaan yhdessä, koska verovaroin ylläpidettävät Janakkalan kunnanhallitus/valtuusto, vanhustyönjohto, muut kunnan elimet, kansanedustuslaitos, oikeusasiamies, aluehallintovirasto, valvira tai stm ja mitä niitä muita suojatyöpaikkoja nyt onkaan?Eivät asiaamme aja!!!

Tässä muutama linkki kun Etelä-Suomen aluehalintovirasto(AVI) oli tehnyt käynnin 1x vuosi ja todennut kunnan edustajien suulla että kaikki on ok, tosin minulle ei ole mitään paperia tai faktaa asiasta näytetty? Olen kuitenkin kuullut että siinä paperissa olisi kyllä joihinkin äitini hoidon vakavista puutteista otettu myös kantaakin, herra ja rouva puskaradio kertoivat? Minä omaisena käyn tekemässä ko.laitokseen hänelle virikkeitä, jumppaa, ulkoilutukset yms..joita tämä janakkalan vanhainkoti ei suostu tekemään, lähes päivittäin, eri vuorokauden aikoina, viikonloppuisin, useiden tuntien ajan, siis vuodessa päiviä tulee n.300päivää ja nämä minun havaintoni ovat ”virallisen” tahon mukaan valhetta, siis minun kuvat tai silmät valehtelevat vain päätäjien silmät näkevät totuuden 1xvuosi nähtynä, päätelkääpä itse: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153019781254754.1073741848.831014753&type=1&l=479b5cb7b2

Ja tämäkin on viranomaisten mukaan valhetta: https://www.facebook.com/jormajoppe.talikka/videos/10152942342449754/?pnref=story

Toivottavasti tätä kautta löytyisi ratkaisu Arvokkaaseen vanhuuteen:https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1672

Hyvät kanssakulkijat jos katsoitte nuo kuvat ja havaitsitte että asiat ovat hyvällä mallilla ko.hoitolaitoksessa, niin ilmoittakaa ihmeessä niin käyn optikolla!

Parempaa loppuvuotta kaikille!

Jorma Talikka.(Kuvat ja teksti)

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php