PÄÄSIÄISEN SANOMA VANHUSTA SAA KALTOINKOHDELLA?

PÄÄSIÄISEN SANOMA VANHUSTA SAA KALTOINKOHDELLA?

 

16.2.2016 usean vuoden jutun pallottelun  jälkeen Etelä-Suomen Aluehallintovirasto teki historiaa ja hyväksyi mm. tässä kuvassa olevan mukiloinnin moitteetta ja jalkojen alta vientikin meni moitteetta, kuten toista sataa muutakin hoidon vakavaa epäkohtaa joista  valokuvat: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153019781254754.1073741848.831014753&type=1&l=479b5cb7b2he uskoivat lähes 100% janakkalan virkamiesten törkeät valheet, olen miettinyt noiden Turun tapahtumien varjossa:http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/848886/Potilaita+pahoinpideltiin+vuosien+ajan+Turussa, että olisi paljon käräjiä tulossa ja lakimiehille rahaa ennen kuin tämä vääryys saadaan oikaistua tai sitten paperit oikeuskanslerille ja sitten KHO jonka jälkeen Eu:n ihmisoikeustuomioistuin, eihän kenenkään omaista ihan kai sentään ilman seurauksia moukaroida, takataskuun jää näiden jälkeen nälkälakko, tämä Turun tapaus on saanut vierelleen Janakkalan tapauksen, joka on sikäli erikoinen että sen ovat hyväksyneet Avi ja Eduskunnan oikeusasiamies, siis vanhusta saa laitoksessa kohdella kaikella tapaa kaltoin, on viesti jonka viranomaiset 16.2.2016 antoivat. 

 ”ALUEHALLINTOVIRASTO KIINITTÄÄ JANAKKALAN KUNNAN HUOMIOTA SIIHEN, ETTÄ MUISTUTUKSEEN ON ANNETTAVA KIRJALLINEN, PERUSTELTU VASTAUS KOHTUULLISESSA AJASSA MUISTUTUKSEN TEKEMISESTÄ.

ALUEHALLINTOVIRASTOLLA EI OLE TOIMIVALTAA TUTKIA RIKOSASIOITA, KÄSITELLÄ KORVAUSVAATIMUKSIA TAI OTTAA KANTAA TYÖNANTAJAN TYÖNJOHTOVALLAN PIIRIIN KUULUVIIN ASIOIHIN.

ASIA EI ANNA ALUEHALLINTOVIRASTOLLE AIHETTA ENEMPÄÄN.”(AVI 16.2.2016)

 Mutta kun tähän vainoon yhtyvät niin Janakkalan kunta kuin seurakuntakin on tämän pääsiäisen sanoma surullinen ja sitä ei voi ymmärtää, onko se vanhus joka tänä pääsiäisenä ristiin naulataan?

 Mm: Näin kertoo Raamattu: 3. Moos. 19: 32 eli 3. Mooseksen kirja, jae 32 = ”Nouse harmaapään edessä, anna arvo vanhukselle ja pelkää ja kunnioita Jumalaasi. Minä olen Herra.”

 Paikallinen vanhainkoti, on helppo säästökohde niin janakkalan kunnalle kuin seurakunnallekkin, jotka molemmat valitettavasti ovat myös koston välikappaleita, kunnan epäsuosioon joutuminen lyö varjonsa kadun toisella puolella sijaitsevaan seurakunta-taloonkin, jossa toimitaan ainakin yksilöiden kohdalla saman säännön mukaan kuin kunnantalollakin, jossa Tuomas-messujakin seurakunnassa järjestävät tahot ja kirkkovaltuuston tai  ”lautakuntaan” kuuluvat kunnanvaltuutetut hallitsevat saman ja ilmeisesti sen ainoan virren jonka osaavat, eli perushoidot ovat kunnossa ja mitään hoitovirheitä ei ole koskaan tehty, rahaa ei ole ja mitään päätöstä ei tarvitse kunnioittaa, puhumattakaan käytöstavoista.

 Seurakunta ei järjestä näille vanhainkodin asukkaille edes pääsiäis- hartautta tai puhumattakaan että veisivät kirkkoon, myöskään seurakunnan vaihdokseen toisen kunnan alueelle ei anneta mahdollisuutta, vaan kirkon oma byrokratia estää sen joten asukkaat maksavat tyhjästä kymmenykset, jotta byrokratian rattaat saadaan seurakunnassa pyörimään. Eli kirkonkin suhde vanhuksiin tuntuu olevan lähinnä heistä hyötyminen.

 Näin toimii Janakkalan kunta, paikallisen seurakunnan antaessa hiljaisen hyväksynnän kamaluuksille ja erikoisinta,kun pääsiäinen on tänäkin vuonna heikoimpien ristiin naulitsemista ja rahavallan kumartamista!  

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212198-avi-teki-historiaa-vanhusta-saa-pahoinpidella

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153019781254754.1073741848.831014753&type=1&l=479b5cb7b2

https://www.facebook.com/jormajoppe.talikka/videos/10152942342449754/?pnref=story

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187073-ystavyytta-jokaiselle-paivalle

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188874-petos

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189604-elinkautinen

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195824-huutolaisyhteiskunnan-paluu

http://jormajoppetalikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207795-rakasta-lahimmaistasi

http://jormatalikka.blogijanne.fi/

 Kaltoin kohtelu ei kuulu ihmisyyteen!(Suvanto ry)

http://www.suvantory.fi/ikaihmisten-kaltoinkohtelu/

 Arvokas vanhuus kuuluu kaikille!

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1672

 Hyvää Pääsiäistä! Kaikille säädystä, iästä, ammatista, ihonväristä, ulkonäöstä, sukupuolesta riippumatta, kaikille kuuluu ihmisarvo, tänä aikana kun kaikki mitataan tämän ajan jumalan RAHAN ehdoilla!

Äidin huoneesta hedelmät

Jorma Talikka (Kuvat ja Teksti)

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.

css.php